14.09.2010

Mikla exhibition 16-18 september

This weekend (starting Thursday) I'm showing some work together with 10 women working in various creative professions; we call ourselves MIKLA. We were inspired to do something different for the local potato festival, so we've arranged an exhibition where we interpret the potato (!) as well as showing who we are and what we can do! I had the honour of making the poster where all of us are presented in "potato-bubbles"... Some practical info in Norwegian:

Mikla er en gruppe kreative, skapende kvinner som med denne utstillingen ønsker å få presentere seg selv og gi en liten smakebit på hva vi driver med.

Vi jobber stort sett alle alene til daglig, og på utstillingen bidrar vi med det vi har å tilby. Utstillingen har innslag av blomsterbinderi, kranser, brukskunst i keramikk og porselen, tekstiler, illustrasjoner og fotografier som alle er inspirert av poteten, fargenyansene i poteten, eller miljøet rundt poteten. Grunnen til at vi valgte temaet "Poteten" er jo selvfølgelig fordi utstillingen er en av hovedattraksjonene under årets store Potetfestival på Bryne. Vi anbefaler alle å stikke innom og ta en titt; store som små. Kornsiloen er vakker i seg selv og fortjener å bli sett, men med våre kunstneriske bidrag blir dette en opplevelse du må få med deg!!

Mikla er:
Benedikthe Madelen Kindervåg (Frisør/Stylist)
Gjertrud Marie Jensen (Blomsterbinder)
Kine Hansen Wik (Fotograf)
Ingeborg Skrudland (Fotograf)
Kristin Talseth (Illustratør)
Lene Gravdal (Branding/Markedsføring)
Mari Bjørnevik (Klesdesigner)
Siv Elise Seland (Klesdesigner)
Stine Rommetveit (Keramiker)
Anne Helene Kristiansen (Gullsmed)
Inger Undheim (Leder for Nasjonalt Garborgsenter)

Tider
Torsdag 16.09.2010 18:00
Fredag 17.09.2010 10:00-20:00
Lørdag 18.09.2010 10:00-16:00

Sted
Kornsiloen v/Bryne Mølle
(der Storgata krysser Reevegen)

Sjekk også http://www.mikla.org/ eller finn oss her på facebook:)


Velkommen!

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Hei
Veldig bra utstilling i et fantastisk lokale. Likte godt kyrne dine. Også kjekt å se i skissebøkene som var der:)

Jobber du fullt som illustratør? Det har jeg tenkt å gjøre fra og med april. Er på utkikk etter studioplass sammen med andre, og vil helst ikke inn til stavanger. Vet du om noen aktuelle steder?

kathrine

Anonym sa...

Flott utstilling :)